I dag er der flere og flere danskere, som tyr til deres computere, telefoner og tablets for at finde underholdning i form af spil og programmer. Dette er da også blevet nemmere og nemmere i takt med, at der er kommet flere og flere forskellige måder at spille spil ud på.

Det er dog en forkert tankegang at tro, at de gamle brætspil ikke længere at har noget at byde på – tværtimod er der stadigvæk masser af fordele, som du kan nyde godt af ved at brætspil.

En af disse fordele er, at brætspil kan bringe folk tættere sammen. Der er intet som et godt spil af ludo eller matador, som virkeligt kan skabe en hyggelig stemning til familiefrokosten, og samtidig bringe jer lidt tættere sammen. Dette er en måde, hvorpå I alle sammen, venner såvel som familie, kan sidde sammen og teste jeres viden og taktiske evner.

Der er flere fordele ved brætspillene

Der er dog flere fordele ved at spille nogle af de traditionelle brætspil, som man ikke finder i mere moderne spil på computeren.

En af disse er for eksempel, at børn virkeligt kan udvikle sig meget, hvis man giver dem et godt og udfordrende brætspil i hånden.

Den videnskabelige forskning indenfor emnet viser mere og mere, at børn kan blive bedre til at tænke strategisk, hvis de for eksempel spiller skak. Dette er fordi, at skak er ekstremt godt til at vise forskellen mellem en hurtig belønning og mere langtidssigtet planlægning, som kan give dig sejren.

På denne måde kan børn ikke kun opleve fællesskabet, som ofte opfostres, når man spiller brætspil sammen, men de kan også blive bedre til at tænke på farten.

Derfor er der altså ingen grund til at smide brætspillene ud, for tværtimod har de stadig massere af fordele at byde på.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *