En god sommer, som den vi har haft her i sommeren 2018, skriger på, at man kommer udenfor i stedet for at sidde inde med iPad og computer eller foran fjernsynet.

Selvfølgelig kan man tage de elektroniske apparater med sig ud i solen. Men det er nu mere oplagt at finde sig nogle gode spil til haven, så man rigtig kan nyde det skønne vejr og have det sjovt sammen.

Klassiske udendørs spil

En klassiker, når det drejer sig om de udendørs aktiviteter i haven, er spillet stangtennis. Spillet, som vi stort set alle kender helt tilbage fra vores barndom, eksisterer stadig i bedste velgående. Samtidig med at spillet er sjovt, kan man også komme lidt op at stå og få noget motion. Noget som mange af os godt kan trænge til. Hverdagen for mange arbejdende voksne og for skolebørn er efterhånden blevet alt for stillesiddende. Så man bør næsten gribe enhver chance for at få rørt sig lidt.

En anden have-klassiker og en, som virkelig kan give noget motion, er rundbold. Men hvor stangtennis jo kun kræver to spillere, så skal man altså være lidt flere, før det bliver sjovt at finde rundboldsættet frem. Der kan virkelig gå konkurrence i den, når først battet svinges, bolden flyver og der løbes stærkt. Rundbold er i sandhed en beskæftigelse, som kalder på det indre konkurrencemenneske.

Uanset hvilke spil i finder sjove i jeres familie, så er det vigtige bare at komme udenfor, når vejret er godt. Det er sundt for både krop og sjæl at komme en tur ud i solen og slappe lidt og nyde livet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *