Er du en del af en børnefamilie? Leder du efter gode måder at bruge tid sammen udenfor?

Så læs med her, hvor vi har et godt bud på en sjov aktivitet, som I kan lave sammen.

Fodboldgolf kan nemlig let være den perfekte løsning for jer. Det er en sjov og hyggelig aktivitet, hvor hele familien kan være med.

Selve spillet foregår udenfor, så I alle sammen kan få en masse frisk luft. Derfor er det også en oplagt mulighed for at få dine unger væk fra skærmen og ud at nyde naturen i nogle timer.

Sådan foregår fodboldgolf

Som navnet også afslører, er fodboldgolf lidt ligesom almindelig golf.

Forskellen er bare, at du spiller det med en fodbold og uden køler – du sparker simpelthen til bolden i stedet.

Det vil derfor også sige, at der er 18 huller (på de fleste baner), ligesom du kender det fra glf, som du skal sparke fodbolden i, efter at du har forceret nogle mere eller mindre opfindsomme forhindringer – lidt ligesom i minigolf.

Hvis du gerne vil spille fodboldgolf, kan I være alt fra 2 til 8 mennesker. Derfor er det også en perfekt aktivitet, hvis I er ganske almindelig familie på 3-5 personer. I så fald kan I endda også tage nogle venner med til en hyggelig dyst på fodboldgolfbanen.

Her kan du spille fodboldgolf

Fodbold er blevet en meget populær aktivitet. Derfor finder du også baner til aktiviteten over hele Danmark.

Dog er der helt klart flest i Jylland, hvor aktiviteten har vundet større indpas. Derfor kan du helt sikkert også finde en bane tæt på, hvor du bor.

Fodboldgolfbanerne ligger ofte sammen med andre aktiviteter ligesom det kan f.eks. ses her hos Nymarksminde.

Hvis du bliver vild med aktiviteten

Hvis du bliver helt vild med fodboldgolf efter at have prøvet aktiviteten, kan du faktisk også gå til det som en decideret sportsgren. Det er nemlig en rigtig sportsgren, hvor der er træning og turneringer.

Fodboldgolf har endda sin egen union i Danmark, der hedder Dansk Fodboldgolf Union. Det er dem, der sørger for at arrangere turneringer i Danmark.

Hvis du bliver rigtig god til turneringerne, har du også mulighed for at komme til udenlandske turneringer og konkurrere. Derfor er der god grund til at give fodboldgolf et forsøg. Det kan være, at du bliver bidt af det.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *