De fleste familier leder af og til ihærdigt efter nogle gode aktiviteter at give sig i kast med. Når man er på udkig efter sådanne aktiviteter, gælder det naturligvis om at finde noget, som alle kan være med til. Det behøver ikke at være den mest oplagte aktivitet, som nødvendigvis vil være alle familiemedlemmernes favoritvalg fra dag ét af, men valget skal gerne vække en smule interesse i alles hoveder. Her fremstår fodboldgolf som en perfekt mulighed, da den både er sjov, uformel og aktiverer både kroppen og hjernen. Samtidigt foregår fodboldgolf udenfor, så hele familien kan både få motion, sollys og frisk luft på én og samme tid. Selvom navnet antyder, at man enten skal være god til fodbold eller golf, er der tilmed ingen specifikke årsager til at tro på denne idé. Det kan ganske vist være en fordel, men det er på ingen måde en nødvendighed.

Sæt hele familien på prøve med et slag fodboldgolf

Fodboldgolf er både en sjov, spændende og relativt ny måde at tilbringe kvalitetstid sammen med familien på. Alle kan som sagt være med uanset niveau, og det adskiller sig derfor eksempelvis fra klassisk golf. Golf kræver netop blandt andet et højt koncentrationsniveau, et vist sæt af færdigheder indenfor sporten og ydermere en masse dyrt udstyr. For eksempel kommer du ikke udenom at skulle investere i eksempelvis golfkøller. Dette undgår du at skulle tænke over ved fodboldgolf, da det naturligvis bare er bentøjet, som skal tages i brug. Omvendt har fodboldgolf heller ikke specielt meget at gøre med en almindelig fodboldkamp. Jovist skal du være i stand til at sparke til en bold, men det foregår under fuldkommen anderledes forudsætninger. Her får du både tid og plads til at kunne sparke til bolden stille og roligt, naturligvis uden at nogen kommer og tackler dig.

Prøv noget helt nyt og friskt med fodboldgolf

Hvis din familie er glad for at beskæftige sig med sportsgrene og udendørsaktiviteter, har i sikkert givet jer i kast med aktiviteter såsom minigolf, bowling og badminton et hav af gange før. Disse spil og sportsgrene kan selvfølgelig ligeledes være underholdende, men ofte kan det være en stor fordel at prøve noget fuldkommen nyt og friskt. Dette må man sige, at fodboldgolf stadigvæk er for de fleste danske familier. Det kan derfor være en anderledes og interessant måde at prøve jer af med et helt nyt, ukendt spil. Inden længe vil i sikkert allerede konkurrere tæt om positionen som vinder.
Der er efterhånden oprettet en god håndfuld lækre fodboldgolfbaner rundt omkring i landet. Det gælder derfor bare om at finde en god lokation, eventuelt i nærheden af jeres hjem eller omegn. Alternativt kan i med fordel forsøge af at planlægge den næste sommerhustur i nærheden af en god bane. Så kan i få prøvet aktiviteten af, når sommervejret er på sit højeste. Fodboldgolf kan spilles i alle former for vejr, men en god og tør dag må alligevel siges at være at foretrække.

Læs og lær mere om fodboldgolf

Har du fattet interesse for at prøve fodboldgolfspillet, kan du læse mere på Nymarksmindes hjemmeside, på siden her om fodboldgolf Nymarksminde råder over en flot 18-hullers fodboldgolfbane, som hvert år besøges af hundredvis af entusiastiske fodboldgolfspillere, som har fået øjnene op for, hvor sjovt og under holdende dette spændende spil kan være.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *