I står i en situation, hvor datoen for den store dag er fastlagt. Nu begynder forberedelserne for alvor. Drømmekjolen skal findes, gommens look skal være skarpt og I skal begge have fine, nye sko. Derudover skal I have lavet en gæsteliste, sende invitationer ud, som I måske selv laver for at give det et personligt præg. I skal vælge om brylluppet skal holdes inde eller ude og i hvilket område. Skal det mon være et sted, hvor I begge har minder fra, eller et helt nyt sted, som en indikation på en ny begyndelse. Overvejelserne står i kø og mulighederne er mange.

Vigtigst af alt er, at det er jeres dag. Det er jeres kærlighed, som skal fejres og dagen skal derfor forløbe lige præcis, som I ønsker det. Det kan være, at I har fuldstændig styr på det, som handler om tøj, pynt, location, gæster og hvad der ellers hører til, men er på bar bund med hensyn til, hvad I skal servere af mad til jeres bryllup. Der er heldigvis hjælp at hente.

Et godt bud på mad til den store dag er en lækker bryllupsmenu, som er nøje udvalgt. Her kan i blandt andet nyde tapas, samt helstegt oksemørbrad med trøffelsauce med ovnristede baconbønner. Ved at bestille en bryllupsmenu som denne udefra kan I være sikre på, at der er kræset for detaljerne. Cateringfirmaet har mange år erfaring og ved, hvor vigtigt det er, at alt spiller på jeres store dag. Selvom bryllupsmenuen er specielt sammensat er der noget for enhver, men hvis der opstår specielle referencer eller spørgsmål i forhold til menuen, så er der altid mulighed for at kontakte cateringfirmaet. Deres vigtigste opgave er at lette arbejdet for jeg og bidrage til, at jeres bryllupsdag bliver en dejlig dag, som I aldrig vil glemme.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *