Har du brug for hjælp til dine lektier? Måske er der nogle særlige fag, der driller, eller måske har dine børn nogle skoleopgaver, du ikke kan hjælpe dem med? På Jobbi.dk kan du finde lektiehjælpere, som står klar til at løse dit problem.

Hvad er jobbi.dk?

Jobbi.dk er en side, hvor de, der har brug for hjælp til at få løst en eller anden opgaver, og de, som gerne vil tjente lidt ekstra på diverse småjobs, kan få kontakt med hinanden. Du skal bare skrive, hvad du leder efter (babysitter, havemand, lektiehjælper?) og din placering (København, Brøndby, Gladsaxe). Så finder søgemaskinen de profiler, der matcher din søgning, og du kan udvælge en lektiehjælper eller havemand på baggrunds af deres beskrivelser og timeløn.

Hvorfor søge om lektiehjælp?

Lektiehjælp er en smart idé, hvis du har svært ved dine lektier, og dine forældre ikke kan hjælpe dig. På Jobbi.dk findes lektiehjælperne i forskellige aldre, så hvad enten du går i folkeskolen eller gymnasiet, er der mulighed for hjælp og gode fif. Du kan få forklaret det, du ikke forstår og ikke kan finde ud, så du på et tidspunkt bliver i stand til at lave det selv uden hjælp. Der er mange situationer, hvor en lektiehjælper kan komme dig til undsætning: Hvis du eksempelvis skal til eksamen, kan en lektiehjælper også være en mulighed for at få en at ”spare” med eller at øve sig med. Hvis du har en opgave, som du har brug for hjælp til at få gennemtjekket for stavefejl og kommafejl. Eller hvis du skal aflevere opgaver i engelsk, tysk, fransk eller spansk, men du synes, sproget er svært og indviklet (i sådan et tilfælde kan du gå lektiehjælperne igennem og finde én, som har de kvalifikationer, der kræves til at hjælpe med dit problem).

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *