Mødre kan godt blive lidt frustrerede, når fremmede ikke kan se om deres babyer er drenge eller piger. En babykjole er ikke bare yndig, men medvirker også til at understrege den lilles køn og komme dumme spørgsmål i forkøbet. Kjoler er måske ikke praktisk hverdagstøj, men de er søde til særlige anledninger og kan sagtens findes i lækre kvaliteter og snit, der gør dem rare for de allermindste piger, at have på, samtidig med at de ser kære ud.

Hvordan er en god baby kjole?

Godt tøj til babyer, uanset hvad det er for noget, skal være blødt, fleksibelt og rart at have på, så de de små har masser af bevægelsesfrihed. Køb hverken for alt stort eller småt. Vælg helst rene naturmaterialer, som uld eller bomuld, der er rare mod huden og kan tåle vask ved høje temperaturer. Der stilles høje krav til babytøj og sikkerheden skal også være i orden. Der må altså ikke være lukninger, pynt eller bånd, som kan være farlige. Vil du det bedste for din baby, så gå i en stor bue om tøj, der er behandlet med eller indeholder kemi, men under alle omstændigheder så sørg for at vaske baby- og børnetøj inden brug, da de små er meget sarte og helst skal skånes for kemisk påvirkning.

Køb ikke en dyr baby kjole

Babyer vokser med lynets hast, derfor bliver deres tøj brugt meget lidt inden det må kasseres og der må nyt til. Hvis man vil være lidt økonomisk med tøjbudgettet til de små, så køb ikke alt for dyre ting. Find gode brugte sager eller køb ind til lavpris eller når der er udsalg. Det er fjollet at bruge en formue på en babykjole, der kun kommer på en enkelt gang til en særlig anledning og er for lille, næsten gang den kommer op af skuffen. Der findes masser af søde kjoler til de små, der ikke koster ret meget og falder du alligevel for fristelsen og køber lidt for dyrt, så giv den videre eller sælg den til andre, når den ikke længere rækker i størrelsen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *