Leder du efter en kæreste, så find din egen niche inden for dating

Hvis man er single og gerne vil finde en kæreste, så er der nærmest ingen anden mulighed, med mindre man er utroligt heldig at falde baglæns ind i det, at begynde at date. I disse år hvor dating er blevet mere og mere gængs, som en naturlig livsstil til at finde kærligheden, er dating i dk også blevet mere og mere nichepræget. Det er naturligt at jo flere mennesker der er på dating markedet, at jo flere forskellige typer vil der også være.

Forskellige dating typer, forskellige nicher

Disse forskellige typer mennesker vil ofte, selvom modsætninger også tiltrækkes i dating verdenen, gerne møde et andet menneske, som er lidt den samme type som dem selv. Derfor bliver dating mere niche præget og folk deler sig op i grupper der svarer til deres profession, interesser eller måske deres alder. Folk der er meget ambitiøse omkring deres karriere kan være for eksempel være en niche inden for dating, som gerne vil møde ligesindede. Det samme med lidt ældre mennesker, som gerne vil foretrække folk, der er på det samme alderstrin som dem selv. Men uanset om der er den ene eller den anden niche som præger en bestemt datinggruppe, så er målet for dem alle det samme. Der er selvfølgelig nogle, som nyder deres singlestatus og gerne vil forblive single, samtidig med at de fortsætter med dating og dermed har et aktivt socialt liv. Men for de fleste, der dater inden for deres specielle niche, er målet at finde en af være sammen med. En kæreste for et stykke tid eller måske endda den eneste ene, så man ikke længere er single på dating markedet. Men nu er i et fast parforhold.

Netdating er ikke længere en niche, men mange nicher

Inden for dating verdenen var den udgave som var mest udskældt og måske lidt flov at indrømme at være en del af i starten, netdating. Denne form hvor man mødtes på nettet var i flere år lidt tabu. Folk opfattede sig selv, hvis de var på den, eller andre andre hvis dating liv var præget af denne niche, som det var dengang, som lidt for desperate eller måske lidt for taberagtige. I dag er det ikke længere en dating niche, men et udbredt fænomen, som ikke rigtigt ses ned på mere. Nu findes der en masse dating sites og apps, som appellerer lige præcis til den dating niche som du tilhører. Mange mennesker bruger netdating fordi det er nemt og måske også rarere end at skulle lægge an på stive mennesker i byen, som man ikke ved, om er på dating markedet eller ej. Der findes også forskellige nicher, inden for måder man kan mødes og date på. Hvis man ikke synes at netdating er noget, kan man melde sig til speed dating. Her møder man folk i virkeligheden og får måske et bedre indtryk af folk, end man kan få igennem en computer skærm. Desuden er det en sjov aften ude, hvor man lynhurtigt møder og får et indtryk af en masse potentielle kærester, som man så bagefter kan udveksle numre med, hvis der skulle være fælles interesse for hinanden.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *