Jeg synes efterhånden, at vi har sat hus i stand i en evighed. Det føles som om, at vi har været i gang uden ophold siden vi købte huset for mere end fire år siden. Og vi er altså ikke helt færdige endnu.

Vi har skiftet alle vores vinduer, vi har lavet to nye badeværelser, sat nye lofter op i det meste af huset og fået lagt nyt parketgulv. Og så har vi også fået efterisoleret hele hytten. Der er både foretaget hulmursisolering og så er der lagt 200 mm ekstra isolering ud på loftet. Det regner jeg virkelig med, vil hjælpe på vores varmeregning næste år. Nu mangler vi så at få skiftet alle vores døre. Både de indvendige og yderdørene og så mangler vi også lige den lille detalje, at vi skal have nyt køkken.

Vi har været ude og kigge på forskellige køkkener og er ret hurtig faldet for et bestemt, så det gik egentlig ret smertefrit. Meget lettere end jeg havde forventet. Der mangler lige nogle detaljer, så som hvilken emhætte vi skal have og hvilket køleskab der skal sættes ind. Men mon ikke vi også får det på plads inden så længe? Det forventer jeg i hvert fald.

Vi har også fået kigget på nye døre. Der er vi lidt mindre enige om, hvad vi skal have. Jeg er nok mest til den enkelte stil uden for meget ”lir”, mens min kone mere er til lidt romantisk stil med nogle buede udskæringer og lignende. Det ender jo nok med, at jeg bøjer mig. Og det lever jeg såmænd også fint med. Men så kommer vi så lige til detaljerne igen. Vi skal også have valgt nogle håndtag til vores nye døre. Og hold da fast, hvor er der mange forskellige dørhåndtag at vælge i mellem. Det er helt utroligt. Tykke dørhåndtag, tynde dørhåndtag, buede og lige dørhåndtag. Og så skal man også lige finde ud af, om det skal være plastic, messing, stål eller et helt andet materiale. Det er altså ikke let. Så der er noget at tænke over.

Og det vil jeg så for resten tænke lidt over, mens jeg tager en tørn i haven med min nye græsslåmaskine. Den er jeg vældig glad for. Jeg købte den ude i det lokale havecenter for omkring en uge siden og det er første gang, at den skal i aktion. Så det bliver spændende at se, om den kan gøre det hele arbejde på den halve tid. Det var i hvert fald nogenlunde sådan, at sælgeren fik det til at lyde 🙂

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *