Når det er sommer er det tid til at slappe af og komme ud og få genopladet batterierne i sin sommerferie. Det er også på den tid af året, at vi her i det kolde og mørke Danmark ikke vil bekymre os om at gå på slankekur. Nu er sommeren stort set slut og du skal til at beslutte hvilken slankekur du skal på inden næste sommer.

Effektiv slankekur
Slow carb kuren virker hurtigt og er effektiv

Tendensen er at der er 3 populære slankekure som mange mennesker går på. Det ser ud til at variere lidt, men efterhånden stagnerer det og man har de samme to slankekure eller variationer over det samme tema.

I år er det specielt 5:2 slankekuren som er blevet populær og som har fået en masse fokus. Groft set går det ud på at man spiser sådan halv-sundt i løbet af ugen og 2 dage om ugen faster man hvor man ikke spiser noget. Der er mange tilhængere af denne slankekur og den er speciel populær for tide.

En anden slankekur som stadig er populær er proteinkuren. Den kommer i to variationer, hvor den ene er den klassiske Paleo slankekur og den anden er slow carb kuren. De bygger begge to på at der skal spises flere proteiner fra god kvalitets kød. Det er rigtige slankekur for mænd og som så begge fylder op med godt med grøntsager. Den eneste forskel er at slow carb kuren faktisk topper på med langsomme kulhydrater som eks. bønner og linser.

For begge slankekurene er resultaterne fantastiske – dog ser Paleo kuren ud til at være en anelse sværere at følge frem for slow carb kuren.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *