Der er rigtig mange mennesker derude, som på den ene eller anden måde har meget travlt til hverdag. Det kan være, at man er karrieremenneske med stort K, og at man derfor gerne vil prioritere det, men det kan også være, at man rejser meget rundt, og derfor hverken har tid eller mulighed for at have en fast partner.

Lige netop derfor er det også blevet mere populært med de uforpligtende engangsknald, som netop ikke kræver lige så meget tid og omsorg. Så læs mere om det, hvis det er noget for dig.

Ikke tid til en kæreste

Selvom der på nogle måder er en “forventning” om, at alle har lyst til at få en kæreste, så er der mange, som ikke er interesserede i det – i hvert fald ikke på nogle bestemte tidspunkter i livet. Det kan være, at man er ung og synes, at det er alt for tidligt at binde sig til en fast partner, fordi man har så meget, man skal nå. Det kan også være, at man er på et tidspunkt i sit liv, hvor man gerne vil fokusere på sin karriere. Der kan være mange grunde, men hvis man netop har travlt til hverdag og stadig gerne vil tilfredsstilles seksuelt, så kan engangsknald være helt udmærket, fordi det netop ikke er forpligtende på samme måde som et forhold eller en bolleven.

Det er blevet nemmere at finde en sexpartner

Hvis du tænker, at engangsknald passer godt ind i dit travle program, så er der faktisk også rigtig god mulighed for det i disse moderne tider. Du kan selvfølgelig finde dit engangsknald på en bar eller lignende, men hvis du heller ikke har tid til det, så er der mange sider, hvor man kan søge en sexpartner – hvor det vel og mærke kun er sex, man går ind til.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *