Det sker ofte, at hvepse pludselig begynder at bygge hvepsebo et sted, hvor det er i vejen for alt andet. Vi er vel alle interesseret i at undgå at blive stukket af hvepse. Og hvis hvepseboet først er kommet for tæt på huset, så er der simpelthen ikke andet for end at fjerne det.

Det er dog ikke sådan lige til at fjerne et hvepsebo, da man helst skal omgås hvepse med respekt, hvis man gerne vil undgå at blive stukket, hvilket altid er meget smertefuldt. Hvis du skal have fjernet et hvepsebo, er det vigtigt, at du først og fremmest tager højde for, hvor hvepseboet befinder sig henne. Hvor hvepseboet befinder sig henne, betyder nemlig meget for, hvor vidt du selv kan løse problemet, eller om du er nødsaget til at få professionel hjælp til det.

Der er flere, der også er allergiske over for hvepse, og så er det specielt vigtigt at få det fjernet øjeblikkeligt, da det i nogle tilfælde derfor kan være livstruende at få et stik fra en hveps. Hvepse bliver meget hurtigt aggressive, hvis de føler sig truet, så man skal som førnævnt gå forsigtigt til værks. Det er altid vigtigt at man venter til mørkets frembrud, før man går i gang med udryddelsen, da hvepsene er gået til ro på det tidspunkt. Så får du arbejdsro, mens du prøver at få det fjernet, og så er der også mindre risiko for at du bliver stukket eller oplever ubehagelige overraskelser i forbindelse med udryddelsen.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *